GoKredit – lynhurtig låneudbyder

At tage et lån kan være en kedelig og længerevarende proces. Du skal ned i banken og forklare hvorfor du skal låne, hvad du skal bruge pengene til og hvordan du har tænkt dig at betale dem tilbage. Det kan være en ubehagelig situation hvis det blot er et mindre beløb du anmoder om at låne.

Hvis du står og mangler et lån lige nu og her, og ønsker at slippe for møder i din lokale bank, så er der her en løsning for netop dig. GoKredit er en ny dansk låneudbyder der blev etableret i 2015. Hos GoKredit hvos du får pengene samme dag du anmoder om lånet. Hvis du anmoder om dit lån inden kl. 16 på en hverdag får du altså pengene indsat på din konto med det samme. Et lån til hverdagen foregår altså nemt og hurtigt hos GoKredit og du slipper for at tale for din sag til din bankrådgiver.

Underskriv med NEM-ID hos GoKredit

danske pengeDet smarte ved GoKredit er at du blot skal underskrive med dit NEM-ID – ikke noget med møder i banken! Det er nemt og hurtigt. Hos GoKredit kan du låne fra 3000 til 6000 kr. så der er rig mulighed for at låne penge til hverdagen, om end det er til et nyt tv, dit forbrug eller noget helt andet. Idet ansøgningen sker med NEM-ID er du som kunde sikret en høj sikkerhed og kan være helt tryg når du tager et lån hos GoKredit. Med denne simple, sikre og hurtige låneproces kan du være sikker på at dit lån bliver behandlet så hurtigt som muligt. Hvis det er i hverdagen mellem 9-16 får du pengene med det samme. Der er naturligvis en længere svartid hvis det er weekend eller aften. Så hvis du står og mangler et mindre beløb til en regning eller noget helt anden kan du hurtigt og sikkert få hjælp hos GoKredit.

Krav til dig hvis du skal låne hos GoKredit

Alle og enhver kan have brug for at tage et hurtigt og sikkert lån. Men der er dog nogle krav til dig for at du har mulighed for at låne penge hos GoKredit. For det første skal du være mellem 25 og 69 år. Dernæst skal du have et dansk CPR nummer og være registreret i det danske folkeregister. Det er også et krav fra GoKredit at du ikke er registreret som dårlig betaler hvis du skal låne penge. Sidst skal du naturligvis have NEM-ID for at kunne anmode om lånet og en Nemkonto for at kunne modtage pengene fra GoKredit. Hvis du kan indfri alle de ovenstående krav har du med høj sandsynlighed mulighed for at låne penge hos GoKredit. GoKredit stiller krav til kunderne for at være sikre på hvem deres kunder er og at det er reelle mennesker. På denne måde bliver der mindsket snyd. Du kan derfor trygt låne penge hos GoKredit hvis du kan opfylde kravene. Så kan du nemt, hurtigt og sikkert låne de penge du har brug for.

Læg et svar

Din email-adresse bliver ikke vist.Obligatoriske felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>