Om DLV

“Den lille vilde” var engang hjemmesiden for Lille Vildmose Naturefterskole.

Efterskolen er desværre lukket og skrev dette til elever og forældre i februar 2014:

Det er med grødet stemme, at vi i dag har måtte kontakte elever og forældre for at meddele, at Lille Vildmose Naturefterskole må lukke efter knap otte år.

Bestyrelsen er af den opfattelse, at det økonomiske grundlag for en fortsat drift af skolen ikke længere er til stede. I den anledning har bestyrelsen valgt at opsige samtlige medarbejdere pr. 31. januar 2014 for ikke at påligne yderligere gæld. Skolens ansatte er derfor blevet bedt om at aflevere deres nøgler, og alt privat indbo skal være fjernet inden søndag kl 16.00. Vi sørger for, at det er muligt for skolens elever og forældre, at hente deres ting fra i dag, lørdag, til kl. 16.00 og igen i morgen, søndag fra 10-16.

Vi anbefaler at de berørte kontakter efterskoleforeningen på 33 12 86 80, for at aftale hvor resten af skoleåret skal forløbe.

Det er altid trist når noget godt lukker på den måde.

DLV har i dag intet med efterskolen at gøre, men er et online magasin.

Læg et svar

Din email-adresse bliver ikke vist.Obligatoriske felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>