Ring gratis til dine venner og din familie

Det ville være rart hvis du ikke skulle bruge din mobilpakke på store talepakker, og i stedet ringe gratis til dine venner, og din familie. Det kan du faktisk.

Der er flere muligheder for hvordan dette kan lade sig gøre. Den mest almindelige måde at få fri tale med hinanden på er, at samle sig i ét selskab. Dette er selvfølgelig heller ikke gratis, men langt de fleste mobilselskaber tilbyder at du kan ringe gratis til andre med samme selskab.

Som sagt tilbyder rigtig mange teleselskaber muligheden for, at ringe gratis til andre der har samme teleselskab. Ofte er der dog desværre en begrænsning for hvor lange dine samtaler må være før de begynder at tage penge for opkaldende. Der er også i visse tilfælde et samlet loft for hvor meget du ringe om måneden.

Det positive for selskaberne er naturligvis af de får flere kunder til det samme teleselskab, da de kan få flere kunder samlet ét sted. Dog er det ofte rigtig svært som forbruger at se igennem de andre ting, som udbyderne kan ”snyde” lidt med. Fx er der rigtig mange familier der vælger at have familieabonnementer fordi de kan spare penge, siger udbyderne. I udgangspunkt er det også sandt, hvis altså det kun er det gældende selskab der er tænkt på. I langt de fleste tilfælde vil en familie nemlig kunne spare penge på at have individuelle abonnementer, fra lavprisselskaber.

Brug programmer, og ring gratis hele tiden

Der er også flere muligheder du, dine venner og din familie kan gøre for at ringe gratis til hindanen. Du og din familie kan fx vælge at anvende forskellige apps, eller programmer som let kan installeres på de nyere smartphones.

Disse programmer kunne fx være Skype, hvor du også kan fortage opkald fra. Et andet program er det velkendte viber, hvor du og dine venner/familie downloader, og derefter kan du altid ringe gratis.

Grunden til du kan ringe gratis via disse apps skyldes at de bruger internettet som opkaldsudbyder og ikke den almindelige opkaldsfunktion.

På telmodi.dk kan du let og enkelt finde frem til de mobilabonnementer der vil passe til dig og din familie. Du kan hurtigt og enkelt sammenligne hele det danske marked at mobilpakker, og ikke mindst finde frem til det der passer bedst til dig eller din familie.

telmodi.dk har også fået lavet en intro sang.

Læg et svar

Din email-adresse bliver ikke vist.Obligatoriske felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>