Så vigtigt er det at kende sit mobilforbrug

Vil du ikke blive snydt af din teleudbyder, så er det vigtigt at kende dit præcise mobilforbrug.

I dag er det ekstremt vigtigt at kende sit mobilforbrug, for du vil lynhurtigt blive snydt hvis ikke du kender dit dataforbrug, dit sms og taletidsforbrug.

Rigtig mange af os går nemlig rundt og tror vi har brug for meget mere data i mobiltelefonen end vi overhovedet har brug for, og det betyder, at din mobilregning hurtigt kan komme langt over de 100 kr. Den gennemsnitlige nordmand bruger nemlig ikke mere end 2 GB om måneden, og derfor kan du med et mobilabonnement på 10 GB om måneden godt betale langt mere end du har behov for.

Den nemmeste måde hvorpå du kan finde dit mobilforbrug, er ved at logge ind på din teleudbyders hjemmeside. Her kan du klikke under ”Min side,” og der vil du kunne se dit forbrug nogle måneder tilbage. Du vil på den måde også kunne finde ud af hvad du betaler for, og om du betaler for meget i forhold til dit forbrug.

Der er nemlig ingen grund til at betale for mere end du rent faktisk bruger. Har du også musik eller andre tjenester inkluderet i dit mobilabonnement, var det måske på tide, at finde et nyt, hvis du alligevel ikke bruger disse tjenester særlig meget. For musik og andre tjenester, eller for meget data er nemlig hvad der øger prisen på dit mobilabonnement.

Den letteste måde hvorpå du kan finde et nyt mobilabonnement på, er ved at klikke dig ind på en prissammenligningsside som telmodi.no. På telmodi.no kan du hurtigt og let få et overblik over alle de norske mobilabonnementer på én hjemmeside, og du vil derfor kunne finde det mobilabonnement der passer bedst til dig og dit forbrug. Du vil kunne finde det billigste, uden at skulle tjekke alle telesleskaber i hele Norge.

Telmodi.no gør det derfor let og overskueligt, og du vil troværdigt skulle betale dit nye mobilabonnement fra udbyderens egen hjemmeside. På den måde kan du også vælge om du vil beholde dit nuværende nummer, eller få dig et nyt. På telmodi.no har det aldrig været lettere at finde et nyt og billigere mobilabonnement.

Det norske marked er i skarp konkurrence på pris, så du vil hurtigt kunne finde et nyt mobilabonnement der er billigere end det mobilabonnement du købte for et eller to år siden. Husk jævnligt at tjekke prisen på mobilabonnementer, da de konstant er faldende.

Læg et svar

Din email-adresse bliver ikke vist.Obligatoriske felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>