Skal du strikke strømper? Brug strømpegarn!

Er du netop begyndt at strikke? Og har du bestemt dig for, at du gerne vil give dig i kast med at strikke nogle strømper til hele familien? Det er i hvert fald en rigtig god idé, for det er billigere end at købe strømper, de er langt mere behagelige at have på og samtidig lærer du også hvordan man strikker – der er uden tvivl tale om en sand win-win-situation, hvor alle parter vinder. Hvis du ikke har strikket i særlig lang tid, så er du nok også først ved at lære det hele at kende, hvilket også inkluderer det store udvalg af forskellige former for garn, der alle tjener forskellige formål og dermed også skal bruges til at lave forskellige kreationer.

Derfor kan det også godt være svært at vælge den rigtige form for garn til din kreation, men hvis det lige netop er strømper, som du gerne vil igang med at strikke, så er det skam ikke synderligt svært at vælge den rigtige form for garn til dit projekt, for der findes nemlig en form for garn, der hedder strømpegarn. Selv navnet lægger op til, hvad de skal bruges til, så derfor kan det ikke være svært at vælge den rigtige form for garn til dine mange strømper, som du skal til at strikke nu. Der er mange, der har prøvet at strikke strømper med andet garn end strømpegarn og langt de fleste af disse personer har ikke intentioner om at gøre det igen, for det er både spild af tid og penge, da strømper, der ikke er strikket af strømpegarn ikke holder synderligt længe.

Køb kun strømpegarn, hvis du skal strikke strømper

Der har faktisk ofte været meget debat om, hvorfor man ikke bare kan nøjes med at købe almindeligt garn, hvis man skal strikke strømper og hvorfor man altid skal sikre sig, at man køber strømpegarn. Det er dog vigtigt at forstå, at der er en mening med galskaben og det ikke bare er noget, der bliver sagt. Du skal bruge strømpegarn til at strikke dine strømper, hvis du gerne vil sikre dig, at de holder i lang tid, for strømpegarn er nemlig en forstærket udgave af ganske almindeligt garn med både egenskaber og fordele, der er med til at gøre det til den perfekte form for garn, hvis du skal strikke strømper.

Én af de absolut vigtigste fordele ved strømpegarn sammenlignet med almindeligt garn er, at det er superwash-behandlet, hvilket betyder, at du er sikret, at garnet egner sig til dagligt brug og dertil også til maskinvask på helt op til 40°C, uden at det har konsekvenser som f.eks. at farven falmer eller formen ændres. Slutteligt, så er der også en stor del af strømpegarn, der består af polyamid, hvilket er med til at sikre at garnet er ekstra slidstærkt, hvilket selvfølgelig også betyder, at det egner sig godt til strømper, for de bliver slidt rigtig meget til dagligt, da du går rigtig meget rundt i løbet af en dag.

Strømpegarn kan fås i mange farver

Ikke nok med, at du kan få strømpegarn i mange forskellige kvaliteter, så er der også mulighed for at købe det i mange forskellige farver, hvis du er typen, der godt kan lide farverige strømper, så er det naturligvis kun en fordel. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan få strømpegarn i mere neutrale farver, hvis du foretrækker at dine strømper f.eks. bliver lavet med sort, gråt eller hvidt garn, som er nogle af de mest neutrale farver, som du kan komme i nærheden af. Med andre ord, så findes der strømpegarn i alle farver og dermed også noget, der appellerer til enhver.

Læg et svar

Din email-adresse bliver ikke vist.Obligatoriske felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>