Sportsmassage for dig der bor på Østerbro

Massage I København, på Østerbro

Sportsmassage kan være ret effektivt og nyttigt, hvis man træner meget eller har sportsskader. Der er masser af muligheder for massage i København, og på Østerbro er der rig mulighed for en omgang sportsmassage. Ved at benytte sig af sportsmassage får man løsnet de stive muskler og der ved stresset kroppen af. Samtidig bliver gennemstrømning af blod til musklerne øget, og skulle man få en sportsskade, så kan massagen virke forbyggende. En regelmæssig omgang massage i København, kan nemlig gøre restitutionstiden kortere, hvis man skulle få en form for sportsskade.

Fremgangsmåden indenfor massage i København

Der bliver ofte fokuseret på bestemte grupper af muskler, når man giver sportsmassage. Det kan for eksempel være ben eller ryg. Det kan også være hele kroppen, hvor der bliver løsnet op generelt. Selve fremgangsmåde er, at musklerne først bliver varmet med en oliemassage, så der bliver skabt varme. Derefter begynder selve massagen og der bliver fokuseret på de enkelte muskler så der bliver løsnet op. En almindelig omgang massage i København, er mere mild, hvor at sportsmassage er lidt hårdere men også mere anvendelig til virkelig anspændte muskler. Efter en omgang massage vil man opleve en del tørst, da der under massagen bliver frigivet en del affaldsstoffer. Så man kan mærke at kroppen bliver renset igennem, og det er en behagelig frigivende følelse.

Læg et svar

Din email-adresse bliver ikke vist.Obligatoriske felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>