Tilstand


Worldwide shipping
Gratis Returnering
Support 24/7

KAISH Jazz J Bass Pickguard Scrach Plade Mørk Brun Skildpadde for USA/Mexicansk Stil

SKU: d366

KAISH Jazz J Bass Pickguard Scrach Plade Mørk Brun Skildpadde for USA/Mexicansk Stil 0 0 0 Anmeldelser

kr70.24 kr62.54

Varebeskrivelse
Tags

fender jazz bass-plade, krait jazz bass, trapeze jazz bass, bsjo jazz bass, jazz pickguard, fen jazz bass, 5 string bass diy, bas tl, bas guitar korea, jazz kontrol plade.

Jazz Bass Pickguard Mørk Brun Skildpadden

Farve: Mørk Brun Skildpadde 3 Lags

Materiale: Plastik (Dækket med Oprindelige Beskyttende film )

Varen passer kun Amerikansk/Mexicanske Moderne Standard Fender Jazz Bas, ikke Squier Jazz Basser eller andre Jazz Basser

Kvaliteten er fantastisk!Prisen er Billig! 10 Pickguard Skruer er inkluderet i prisen.Bedste erstatning for din gamle pickguard

Jazz Bass Pickguard x 1

Betalingen skal være modtaget inden 7 dage efter, at auktioner endte.vi vil sende den så hurtigt som muligt efter du har betalt.

Vi leverer inden for 2 hverdage .De fleste af vores varer sendes via almindelig økonomi Luft Indlæg uden tracking reference, hvis du ønsker at tilføje en tracking henvisning til, at din pakke, vil yderligere $4.00 vil være nødvendige for shipping.Vær meget opmærksom på dette begreb, før du køber.

Vi kan ikke acceptere kombinere forsendelse.Hvis du ønsker at anmode om for engrossalg tilbud, kontakt os venligst for at bekræfte, shipping gebyrer først.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er de køber ' s ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Vi vil levere til den adresse du har indtastet under checkout processen, snarere end din PayPal leveringsadresse.

Dette er en post fra Kina til hele Verden.Den normale leveringstid er omkring 10-20 arbejdsdage til Usa og 15-25 arbejdsdage til andre lande, bedes du generøse forstå det.

Inspicere din ordre med det samme, når du modtager dem.Alle krav (beskadiget, mangler eller er forkerte varer) skal være indgivet inden 7 dage fra den dato du modtager dem.

Defekt Rækkefølge:

Hvis den rækkefølge, du har modtaget en producent er defekt, bedes du e-mail os billeder af den defekte vare med det samme.Vi har brug for jer til at sende tilbage den defekte del, inden vi sender dig en erstatning.Så snart vi har modtaget den defekte del og inspicere det, vil vi få en erstatning på vej til dig.

Beskadiget i Transit:

Inspicere din pakke(r), inden du accepterer den.Hvis du kan se eventuelle skader og/eller tegn på brud på den ydre emballage, SKAL du sikre, at den levering person, der gør en opmærksom på dette skader på kvittering.Når du har sikret dig, at noten af skader er på den kvittering, fortæller chauffør, at du nægter at acceptere beskadiget pakke, skal du kontakte os med det samme.Så snart vi bekræfter med vores transportør, vil vi få en erstatning på vej til dig.

Manglende Ordrer:

Hvis du har modtaget en delvis ordre, kan du kontakte os med det samme.I dette tilfælde, bedes du e-mail os billeder af den delvise rækkefølge, du har modtaget.Så snart vi bekræfter med vores shipping afd., vi vil få en erstatning på vej til dig.

Forkert Ordrer:

Hvis du modtager en vare, som du ikke bestille, skal du kontakte os med det samme.I dette tilfælde, bedes du e-mail os billeder af den vare, du har modtaget.Så snart vi bekræfter med vores shipping afd., vi vil få en erstatning på vej til dig.

I et ord, Hvis du har problemer, bedes du kontakte os først!!vi vil løse dine problemer så hurtigt som muligt.Du må ikke åbne tvist let før du kontakter os, det er ikke befordrende for at løse problemet.Tak for din forståelse!

Vi sætter pris på alle de forretninger med vores kunder, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade en positiv feedback og give os 5 stjerne rating score.Hvis du har problemer, skal du sørge for at kontakte os først-og vi vil gøre vores bedste for at løse problemerne.

Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, er Du velkommen til at kontakte os,Vi vil svare dig inden for 24 timer.Se venligst vores vilkår og beskrivelser grundigt, før du afgiver et bud.


  • Type: pickguard
  • Model-Nummer: pickguard
  • Mærke: KAISH

0

0 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Forbindelse varer

Forbindelse

ENO EM-11 Clip-on Mini Elektronisk Guitar Metronome Med Ur Funktion Bærbare Guitar-Dele & Tilbehør

Kære køber, Tak for shopping i vores AnyFly Musik butik, før du køber, vil vi give dig nogle LOVER at beskytte dine Rettigheder og Interesser 1. Efter vi levering pakken og sørg for, at du ikke får din pakke, vil vi give dig alle de tilbagebetaling.Selv hvis levering timeout, kan vi stadig refundere dig, så du kan shoppe

Strengeinstrumenter

kr29.34 kr23.78

Forbindelse

3-Vejs Skifte Skifte Rytme Diskant Skive Ring Plade Skifte Skive Ring kit for Epiphone / LP Elektrisk Guitar (Sort)

Beskrivelse Denne vare er en 3-vejs skifte skifte til elektrisk guitar, er det vedtaget med stive og stærke kobber og aluminium materiale, der sikrer fremragende udholdenhed og praktisk anvendelighed.Den sæt kommer også med rytme diskant skive plade, som gør det skifte ser cool og nye.Velegnet til DIY-guitar-dele

Strengeinstrumenter

kr82.71 kr45.48

Forbindelse

Mosky Delay pedal Mini Guitar-Effekt-Pedal Dybe Blå True Bypass 9V Negativ Mini-udgave af Gale Professor Zink aluminium legering

Mosky Dybe Blå Forsinkelse Mini Gitaar Effekt Pedaal True Bypass Funktioner: 1.Forsinkelse: kontrol af delay-tiden fra 25 ms (fuldt CCW) til 450 ms (fuldt CW) gentagelse: styrer gentagelser af den forsinkede signal, fuldt CCW giver en gentagelse og fuldt CW du får uendelige feedback. 2. God lyd effekter:

Strengeinstrumenter

kr199.91 kr95.98

Forbindelse

LP Elektrisk Guitar Pickguard beslag 3 Lags Scratchplate Pickguard & Beslag For Gibson Les Paul Lp Guitarra Del Tilbehør

Funktioner : Det er anti-ridse og kan forhindre, at panelet ikke er beskadiget. Den pickguard er dækket med beskyttende film, og kommer med et beslag og skruer. Den pickguard er designet til at passe Gibson Les Paul Lp style guitars. Beskrivelser: Materiale: plastik Farve: gul,

Strengeinstrumenter

kr26.23 kr20.17